Föreningsstämman flyttas till hösten

Styrelsen har beslutat att föreningens årsstämma, som var planerad att genomföras den 27 maj, flyttas till hösten mot bakgrund av Covid 19-pandemin.

Styrelsen har beslutat att föreningens årsstämma, som var planerad att genomföras den 27 maj, flyttas till hösten. Beslutet har fattats mot  bakgrund av den pågående Covid 19-pandemin och efter samråd med föreningens revisor och den rikstäckande organisationen Bostadsrätterna, där föreningen är medlem. Styrelsen återkommer efter sommaren med nytt datum för stämman. Sannolikt kommer den att hållas i september.

Bokslut upprättas i sedvanlig ordning och tas upp för fastställande vid stämman i höst.

Då kommer även inskickade motioner att behandlas. Arrangemangen för stämman kommer att anpassas till de rekommendationer gällande Covid 19-pandemin som gäller efter sommaren. Det kommer bland annat att vara möjligt att ”poströsta”. Nuvarande styrelse kvarstår fram till den nya stämman.

Styrelsen beklagar att stämman inte kan genomföras som planerat, men mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och de begränsningar som finns gällande folksamlingar, är det bästa alternativet att skjuta stämman till hösten.