Rensning av cykel- och barnvagnsförråden

Den 3-4 oktober kommer föreningens cykel- och barnvagnsförråd att rensas.

Folk flyttar och lämnar kvar sina cyklar... Folk hälsar på och glömmer cyklar... Orsakerna är säkert flera, men antalet cyklar i cykelförråden som synes sakna ägare ökar.

Även i barnvagnsförråden är det trångt. Och där hittar man inte bara barnvagnar, rollatorer och sådant som får förvaras där, utan även mycket annat som inte borde finnas där.

Den 3-4 oktober kommer därför cykel- och barnvagnsförråden att rensas. OBS att rensningen även omfattar cyklar som står utomhus i cykelställen och på andra platser i bostadsområdet. Det är därför mycket viktigt att alla märker upp sina cyklar, barnvagnar, rollatorer etc, så att vi vet vad som ska flyttas bort och vad som ska stå kvar.

Uppmärkningen är enkel. Två buntband per hushåll har skickats ut tillsammans med handlingarna till föreningsstämman. Sätt dessa runt sadelstolpen på din cykel och runt handtaget på din barnvagn eller rollator, så vet vi att den inte ska flyttas bort. Om inte dessa två buntband skulle räcka, så går det att hämta fler i "återvinningsrummet" KR 41.

Övrigt som förvaras i cykel- och barnvagnsförråden, men som inte hör hemma där, kommer att flyttas och förvaras inom föreningen, för att därefter kastas nästa gång föreningen beställer containers.

I cykelförråden får endast cyklar och cykelkärror förvaras.

Barnvagnsrummen är till för förvaring av följande:
- Barnvagnar
- Barncyklar inkl trehjulingar och sparkcyklar
- Barnskidor
- Pulkor, kälkar och liknande
- Rullstolar
- Rollatorer